Margrietstraat 8, 5121XM Rijen

Om van afbeelding te veranderen, beweeg uw muis over onderstaande thumbnails Verkocht
Algemeen
 Status
:
Verkocht
 Datum Beschikbaar
:
05.09.2018
 Vraagprijs
:
€ 225.000
 Type Woning
:
uitgebouwde tussenwoning
 Plaats
:
Rijen
Kenmerken

Informatie huis

 Bouwjaar
:
1955
 Inhoud
:
390 m3
 Verdiepingen
:
3
 Woonoppervlakte
:
124 m2
 Totaal aantal kamers
:
7
 Slaapkamers
:
4
 Balkon
:
Frans balkon

Informatie terrein

 Perceeloppervlakte
:
207 m2
 Garage
:
garage en berging
 Tuin
:
op het zuiden 15 x 6
Beschrijving

Deze gezellige tussenwoning ligt op loopafstand van het Burgemeester Sweensplein en twee basisscholen. De woning heeft een woonkamer met gaskachel en serre. Verder is er een aparte keuken, 4 slaapkamers en een doucheruimte. In de tuin, op het zuiden, staat een berging, kleine overkapping en een garage. Voor de garage zijn nog 2 parkeerplaatsen, op eigen terrein, waarvan één met een carport. Verder zijn alle kozijnen v.v. dubbel glas en de eerste verdieping v.v. rolluiken. De centrale verwarming dient u zelf nog aan te leggen. De entree:
In de entree (3,70 m. x 2,00/1,15 m.) vindt u een garderobe, de meterkast (6 groepen, 2 aardlekschakelaars), een kelderkast, de toiletruimte, de trapopgang en een loopdeur naar de woonkamer en één naar de keuken.

De woonkamer
De woonkamer (6,60 m. x 3,89 m.) heeft een gaskachel. Aan de achterzijde vindt u een aangebouwde serre (3,76 m. x 2,55 m.). Er ligt een laminaatvloer en de wanden zijn v.v. behang. Alle hardhouten kozijnen hebben dubbel glas. Tussen de woonkamer en serre vindt u drie deuren die u volledig open kunt zetten. Vanuit de woonkamer kunt u naar de serre, de hal en de woonkeuken.

De keuken
Deze keuken (4,35 m. x 2,71 m.) heeft een eenzijdig keukenblok met onder- en bovenkasten. Er is een 4-pitsgaskookplaat, een oven, een afzuigkap en een dubbele spoelbak. Vanuit de keuken kunt u naar de achtertuin.

Eerste verdieping
Op deze verdieping vindt u drie slaapkamers, de doucheruimte, een vaste kast en de vaste trap naar de tweede verdieping.

Slaapkamer 1
Deze kamer ( 3,40 m. x 3,00 m.) ligt aan de achterzijde van de woning en heeft 1 inbouwkast. De kunststof kozijnen zijn v.v. dubbel glas en een rolluik. Er ligt een laminaatvloer. Het plafond is v.v. houten schroten.

Slaapkamer 2
Deze aan de voorzijde gelegen slaapkamer (3,88 m. x 2,60 m.) heeft een twee vaste kasten Er ligt een laminaatvloer en het aluminium kozijn is v.v. dubbel glas en een rolluik. Er is een deur naar het Frans balkon.

Slaapkamer 3
Deze slaapkamer (2,88 m. x 2,41 m.) ligt aan de achterzijde. Het kunststof kozijn is v.v. dubbel glas en een rolluik. Er ligt een laminaatvloer. Er is een vaste kast.

de doucheruimte
Deze ruimte (2 m. x 1 m.) heeft een granitovloer met douchebak en wastafel. Het aluminium kozijn is v.v. dubbel glas en een rolluik.

De tweede verdieping

De voorzolder
De ruime voorzolder (4,50 m. x 2,42 m.) is v.v. vloerbedekking.

Slaapkamer 4         
Deze kamer (4,50 m. x 3,46 m.) heeft een dakkapel en de kunststof kozijnen zijn v.v. dubbel glas. Er ligt vloerbedekking.

De achtertuin
De achtertuin (ca. 15 m. x 6 m.) ligt op het zuiden. Direct achter de keuken heeft u een klein overdekt terras . Er is sierbestrating, vaste beplanting, tuinverlichting en een buitenkraan aanwezig. Voor in de tuin staat een stenen berging (4,20 m. x 1,60 m.) v.v. elektra. Halverwege de tuin is een kleine overkapping en achter in de tuin vindt u de garage. Er is een poort aan de achterzijde.

De garage
Deze stenen garage (ca. 5,70 m. x 2,70 m.) is v.v. elektra. De ingang ligt aan de Bernardstraat. Voor de garage vindt u extra parkeerplaatsen voor 2 auto’s, waarvan één met een carport.

Bijzonderheden
- Uitgebouwde tussenwoning
- Woonkamer met gaskachel en serre
- Aparte keuken
- 4 slaapkamers
- Garage en berging
- Parkeren op eigen terrein; 1 parkeerplaats met carport
- Alle kozijnen v.v. dubbel glas
- Eerste verdieping v.v. rolluiken
- Geen centrale verwarming aanwezig, momenteel gaskachels aanwezig
- Eenvoudige doucheruimte en keuken

 

Brochure

Download onze promotie PDF

Informatie
Uw E-mailadres (*Vereist)
Uw Telefoon
Mobiele telefoon
Uw Naam (*Vereist)

Voorkeur voor wijze van contact (*Vereist)
E-mailadres
Telefoon
Mobiele telefoon
Bericht (*Vereist)
Captcha plugin 2+ for Joomla from Outsource Online