Wie zijn wij

Roland Jansen Makelaars
Roland Jansen Makelaars denkt in mensen, niet alleen in woningen, dat is prettig voor u én voor uw potentiële kopers.De afgelopen jaren hebben wij ons verder ontwikkeld vanuit de steeds groeiende behoefte om het anders te doen dan grote makelaarskantoren en u de aandacht te geven die u als klant verdient. Is anders nu altijd beter? Het antwoord is ja, vooral als dat ú veel voordeel oplevert!
Wij zijn een kantoor, waar persoonlijke aandacht en service na wordt gestreefd.
· Zakelijk, betrouwbaar, dynamisch
· Een no-nonsense en enthousiaste organisatie
· Objectief en reëel advies · Zeer servicegericht
. aangesloten bij de VBO

Ellen Aarts
"Als makelaar/taxateur en verkoopstyliste houd ik me vooral bezig met de verkoop en aankoop van woningen. Ik zorg ervoor dat uw woning zo goed mogelijk op de woningmarkt wordt weg gezet. Een goede fotopresentatie moet direct de aandacht trekken naar uw woning, want een eerste indruk is erg belangrijk. Mensen moeten geprikkeld en nieuwsgierig worden. Ik kom dan ook graag bij u langs om samen tot een optimale verkooppresentatie te komen en geef u tips & trucs op het gebied van woningstyling en inrichting. Tijdens bezichtigingen voor zowel aankoop als verkoop, denk ik mee met de kijkers. Enthousiaste kijkers en daadwerkelijk tot aan- en verkoop over gaan is waar we voor gaan".

Roland Jansen
"Als gecertificeerd VBO-makelaar en taxateur houd ik me vooral bezig met de aankoop en taxaties van woningen. Ik probeer de lijnen met mijn cliënten zo kort mogelijk te houden om op deze manier persoonlijk betrokken te blijven. Samen met mijn team nemen we u graag de zorgen uit handen en handelen de opdracht tot de laatste details af".